2011. december 1., csütörtök

Leatherman Wave Black - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

Legyen szó bútor összeszerelésről, váratlanul elromló ajtózárról, vagy akár egy robbanószerkezet hatástalanításáról : -), a Leatherman szerszámokkal mindegyik elvégezhető. Kompakt méretüknek köszönhetően mindig ott lehetnek az öveden vagy a zsebedben, csak fogd a Leatherman-edet és fejezd be a munkát!
Ez a szöveg nem csak szöveg! Ez a valóság. Nézz utána, nézd meg, és rájössz, hogy ez az eszköz megérdemelten tartozik a világ élvonalába.
A Leatherman Wave a maga 17 funkciójával a legfontasabb kívánalmaknak pontosan eleget tesz, eszközeivel mindenben feladatban nagy segítségedre szolgál. Vágás, csavarozás, reszelés, fűrészelés? Nincs is nagyobb segítség ennél a kis eszköznél. A tartozékként hozzá adott tokkal akár mindig az öveden hordhatod, így kéznél a segítség. Kis súlyának köszönhetően mindig Veled lehet, és segítségével valódi ezermester leszel.
És ami a legfontosabb, ennél olcsóbban nem jutsz hozzá!
Nyakunkon a karácsony. Nem tudod milyen ajándékkal lepd meg férjedet? Mit vegyél apukádnak? Nyakkendő, vagy könyv? Vagy az a pulóver? Itt egy eredeti ajándék, amit végre nemcsak a legalsó fiók leghátsó zugában látsz viszont. Ez végre egy hasznos segítség, amire még Te is örömmel fogsz visszagondolni!
Itt van hát, vedd meg, és örüljetek együtt ennek a nem mindennapi eszköznek.
Eladó új Leatherman Wave Black multitool fekete gyöngyvászon tokkal.
Funkciók:
420HC Egyenes Élű Kés
420HC Fogazott Élű Kés
Rádiós Fogó
Harapófogó
Drót- és Kábelvágó
Kábelcsupaszóló
Nagy Csavarhúzó
Kis Bit Foglalat
Nagy Bit Foglalat
Olló
Fa/fém Reszelő
Fűrész
Üveg- és Konzervnyitó
19 cm / 8 Inch Skála
Óráscsavarhúzó Bit (lapos/csilag)
Lapos Csavarhúzó Bit (dupla)
Csillag Csavarhúzó Bit (dupla)
Méretek:
Hossz.: 10 cm
Súly: 264 gramm


Jelenlegi ára: 18 900 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 16:46
. Leatherman Wave Black - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

Fontos